Pazartesi07.10.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
21 Haziran 2015 - 00:30:12

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evlendi mi?

Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer'in mesajı sosyal medyayı salladı.
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evlendi mi? 0 Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer'in mesajı sosyal medyayı salladı.
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlendiği iddia edildi. İddianın sahibi ise sevgilisi Başak Dizer. Dizer'in Twitter hesabından atılan twitte, "Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendik" ifadeleri yer aldı. Twit kısa sürede binlerce RT'ye ulaşırken, sosyal medyada da günün konusu oldu. Genç kızların üzüntü dolu mesajlar attığı twitin gerçek olup olmadığı ise merak konusu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evlendi mi? Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evlendi mi? Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer evlendi mi?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu, Dağlıca, haseke şehri, torbacılara helikopter destekli operasyon, deniz oktar, tarihi eser kaçakçılığı demek, sucuk ile çocuğu karıştıran adam, dolmabahçe sarayı okul gezisi, valilik ne iş yapar, danıştay kararları, boğaziçi köprüsü ceza sorgulama, bayrampaşa ücretli öğretmenlik, yıldıray oğur ve eşi, seda sayan hangi kanalda saat kaçta, diyanet işleri başkanlığı ıskat, korkut tekinşen, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi genel cerrahi,