Perşembe10.10.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BURSA
13 Nisan 2015 - 09:39:30

İznik'te bahar ayında kar yağdı

Bursa'nın İznik ilçesinin yüksek kesimlerine yağan karın tadını çıkarmak isteyen trekking tutkunları, Kırıntı, Elmalı, Hacıosman ve Kutluca köylerine akın etti.
İznik'te bahar ayında kar yağdı 0 Bursa'nın İznik ilçesinin yüksek kesimlerine yağan karın tadını çıkarmak isteyen trekking tutkunları, Kırıntı, Elmalı, Hacıosman ve Kutluca köylerine akın etti.
İznik'in yüksek kesimlerine çıkan yerli ve yabancı trekking tutkunları, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kırıntı köyündeki kar Uludağ'ın beyaz örtüsünü aratmıyor. İznik'te bu mevsimde çok nadir görülen kara şahit olan trekkingciler, kar erimeden o anın tadını çıkardı. Trekkingciler, nisan ayndaki bu muhteşem kış görüntüsünü ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti. Büyükler kar topu oynarken, çocuklar ise kardan adam yaptı.
(İHA)
Sonraki Makale:Soma davası olayları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kandıra 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi, Prof. Dr. Mehmet İriadam, lenfoma uzman tv, gelin arabası şarkısı, müslüman kardeşler idamı, sosa akhisar maçında muhteşem bir gol attı, akkeçili aşireti, tente sistemleri fiyatları, şakirpaşa mahallesi nüfusu, taşlıçay ilçe tarım müdürlüğü, hamburg fc, yemek borusu önde mi, afyonkarahisar ışıklar kocatepe ortaokulu, kök hücre omurilik, shahid kapoor hadippa, alanya kaymakamlığı, gartenbaubetrieb haseke,