Cumartesi21.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Temmuz 2015 - 21:55:48

Gazi Mahallesi'nde polise saldırı

Bağcılar'da yapılan operasyonda ölü ele geçirilen G. Ö.'nün cenazesini kaldırmak için Gazi Mahallesi Cemevi önünde toplanan gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Gazi Mahallesi'nde polise saldırı 0 Bağcılar'da yapılan operasyonda ölü ele geçirilen G. Ö.'nün cenazesini kaldırmak için Gazi Mahallesi Cemevi önünde toplanan gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Bağcılar'da yapılan operasyonda ölü ele geçirilen G. Ö.'nün cenazesini Gazi Mahallallesi Cemevi'nden kaldırmak isteyen grup burada bir araya geldi. Grup taş ve sopalarla bölgede güvenlik önlemi alan polise saldırdı. Bunun üzerine polis gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Grup müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Bölgede gerginlik sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kelime-i Şehadet, İzmit-Körfez Asma Köprüsü, fethullah gülen galatasaray, sarayburnu limanı nerede, roketsan ne demek, beyin ölümü etik, bitez ikinci el pazarı, ali sunal ismi, gönen nasıl bir yer, karamürsel ilçe milli eğitim müdürlüğü, pompalı tüfekler ekşi, ahi evran üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi randevu, mehmet şahin trabzon, su ürünleri fakültesi nerede, kocaeli seka devlet hastanesi, beşiktaş liverpool maçı, berrak tüzünataç nejat işler evlendi,